Home1
home2
home5

Ceremoniemeester

Willen jullie zorgeloos genieten op jullie huwelijksdag en vrienden of familie niet belasten met de belangrijke taak van ceremoniemeester? Heb je gekozen voor een meerdaagse bruiloft en is de taak van ceremoniemeester daarom té omvangrijk om te laten doen door een vriend of familielid? Of hebben jullie niet de geschikte kandidaat voor het ceremoniemeesterschap kunnen vinden?

De bruidsparen die een professionele ceremoniemeester inschakelen doen dit vaak omdat zij deze taak niet willen neerleggen bij iemand van hun familie of vrienden. Zij vinden het belangrijk dat alle gasten op hun huwelijksdag kunnen genieten. Zeker de mensen die het dichtste bij hun staan. Toch realiseren nog veel bruidsparen zich niet goed hoe omvangrijk en belangrijk de taak van ceremoniemeester is. Het is hard werken voor een ceremoniemeester op de huwelijksdag!

Onmisbare taak

De taak van de ceremoniemeester start een tijd voor de huwelijksdag zelf. Wanneer je deze onmisbare taak aan mij overdraagt, maken we daarom van te voren een afspraak om kennis te maken en de volgende punten door te spreken:

  • het draaiboek, zodat ik op de hoogte ben van de indeling van de dag.
  • de locaties waar de feestelijkheden plaatsvinden.
  • wie de leveranciers zijn.

In de week voor het huwelijk check ik de afspraken bij de leveranciers.

Op de huwelijksdag zelf ben ik aanspreekpunt voor de leveranciers en jullie gasten. Ik zorg ervoor dat alles volgens planning verloopt en los onverwachte problemen op. Daarnaast kunnen gasten bij mij terecht voor eventuele optredens, gezamenlijke cadeaus of andere leuke ideeën en tips.

Laat alle gasten genieten, ook van de bijzondere momenten

Een professionele ceremoniemeester houdt overzicht en handelt wanneer het nodig is snel, vanuit ervaring en inzicht. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Aan de hand van het draaiboek zal jullie onvergetelijke huwelijksdag tot in detail verzorgd worden en vrienden of familieleden hoeven geen mooie en bijzondere momenten van jullie huwelijksdag te missen!

Hebben jullie interesse, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, zodat ik de toegevoegde waarde van een professionele ceremoniemeester nader aan jullie toe kan lichten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Iedere bruiloft is anders en dus maatwerk. De kosten voor het inschakelen van De Huwelijksplanner als jullie professionele ceremoniemeester starten vanaf € 750,-.


De taak van ceremoniemeester is omvangrijk en belangrijk; sterker nog… Het is gewoon hard werken voor een ceremoniemeester op de huwelijksdag!Laat álle gasten genieten, ook van de bijzondere momenten!

-

Een professionele ceremoniemeester houdt overzicht en handelt wanneer het nodig is snel, vanuit ervaring en inzicht. Niets wordt aan het toeval overgelaten.
All I want for you is creating new memories..[