Home1
home2
home5

Complete organisatie

Een goede voorbereiding van een bruiloft kost veel tijd. Gemiddeld kost het voor een bruidspaar 320 uur om hun bruiloft te organiseren. Door het inschakelen van De Huwelijksplanner voor de complete organisatie van jullie huwelijk gun je jezelf een perfect georganiseerde huwelijksdag en wordt de voorbereiding een mooie en ontspannen tijd. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos toeleven naar jullie perfecte dag! Het enige dat je uiteraard nog wel zelf doet is de beslissingen nemen. Het is immers jullie dag.

Op basis van jullie wensen, breng ik alle onderdelen van jullie huwelijksdag in kaart. Zo help ik onder andere bij het vinden van de juiste leveranciers, iets wat jullie enorm veel tijd en energie scheelt. De Huwelijksplanner heeft immers al een groot netwerk opgebouwd.

Alleen nog maar genieten

Op de huwelijksdag zelf ben ik als ceremoniemeester aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers, waardoor jullie op deze bijzondere dag nergens aan hoeven te denken. Ik beheer het draaiboek en houd nauw contact met de locatie zodat alle afspraken nagekomen worden. Ik zorg ervoor dat alles volgens planning verloopt en los onverwachte problemen op. Mijn dag eindigt pas als de laatste gasten naar huis zijn en jullie gaan genieten van de huwelijksnacht!

Zijn jullie nieuwsgierig naar mijn exclusieve ideeën voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


Mijn dag eindigt pas als de laatste gasten naar huis zijn en jullie gaan genieten van de huwelijksnacht!Ieder bruidspaar is uniek. Daarom is iedere bruiloft maatwerk.

-

Nieuwsgierig naar mijn exclusieve ideeën voor jullie bruiloft? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
All I want for you is creating new memories..