Home1
home2
home5

Huwelijksaanzoek

Wil je graag jouw grote liefde op een speciale manier ten huwelijk vragen? Ben je op zoek naar inspiratie? Tijdens een persoonlijk gesprek zal ik samen met jou een inschatting maken hoe jij je partner op een persoonlijke en creatieve manier kunt verrassen. Op basis van ons gesprek, doe ik een aantal voorstellen voor mogelijke huwelijksaanzoeken.

Het gekozen idee voor het huwelijksaanzoek wordt schriftelijk uitgewerkt of tijdens een persoonlijke gesprek besproken. Indien gewenst kan ik helpen met de uitvoering van het huwelijksaanzoek. Een ding moet je wel zelf nog doen… de liefde van je leven ten huwelijk vragen!

Heb je interesse, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Ik verras je graag met creatieve ideeën!


Van religieuze ceremonies in intieme kerken tot romantische bruiloften in een kasteel, van chique stedelijke recepties tot vintage landelijk chique…alles is mogelijk!Een ding moet je wel zelf nog doen… de liefde van je leven ten huwelijk vragen!

-

Voor mij bestaat er niets mooiers om jullie te mogen adviseren, begeleiden en ondersteunen in aanloop naar een van jullie mooiste belevingen in jullie leven, jullie huwelijksdag. Het creëren van nieuwe herinneringen…
All I want for you is creating new memories..