Home1
home2
home5

Anouschka van de Meulengraaf-Vroomen

Mijn naam is Anouschka van de Meulengraaf-Vroomen. Sinds mijn opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven werk ik al 18 jaar als projectleider/-manager. In dit werk ben ik continu bezig met organiseren, budgetteren en tijdsplanningen maken en natuurlijk luisteren naar de wensen en behoeftes van mijn klanten. Deze jarenlange ervaring kan ik natuurlijk ook perfect inzetten om zo een huwelijksdag te organiseren die aan al jullie wensen voldoet.

Ik ben een heel enthousiast, gedreven en open persoon. Met mijn streven naar perfectionisme en groot organisatietalent bezit ik de juiste vaardigheden om jullie dag onvergetelijk te maken.

Samen met mijn man, Michel, deel ik nog een passie. Onze grootste hobby is klassieke en moderne Volkswagens. Een deel van onze collectie kunnen jullie bij De Huwelijksplanner huren als trouwauto.

Voor de juiste expertise van een professionele weddingplanner heb ik drie opleidingen gevolgd, welke ik allemaal succesvol heb afgerond:

  • Weddingplanner
  • Hogere vakopleiding Weddingplanner
  • Executives Master in Wedding Management

Naast deze opleidingen het ik intussen ook een groot netwerk van leveranciers opgebouwd.


Met mijn streven naar perfectionisme en groot organisatietalent bezit ik de juiste vaardigheden om jullie dag onvergetelijk te maken.Van jullie dromen een werkelijkheid maken is mijn grootste droom.

-

Voor mij bestaat er niets mooiers dan jullie te mogen adviseren, begeleiden en ondersteunen in aanloop naar een van de mooiste belevingen in jullie leven, jullie huwelijksdag …
All I want for you is creating new memories..