Home1
home2
home5

Trouwadvies

Willen jullie graag alles zelf regelen en kunnen jullie daarnaast hulp gebruiken van een professionele weddingplanner? Is jullie budget niet toereikend om de volledige planning en organisatie aan een professionele weddingplanner over te laten? Is er sprake van een meerdaagse bruiloft en weten jullie niet goed waar jullie moeten beginnen? Zouden jullie het wel ontzettend fijn en leuk vinden om tips en adviezen te krijgen van een professionele weddingplanner?

De Huwelijksplanner biedt met trouwadvies de mogelijkheid om alles te bespreken wat met de organisatie van het huwelijk te maken heeft, zoals bijvoorbeeld:

  • Welke locatie past het beste bij jullie wensen?
  • Welke fotograaf past het beste bij jullie?
  • Wat voor trouwvervoer willen jullie?
  • Hoe worden de dag gasten vervoerd?
  • Hoe deel je de huwelijksdag in?
  • Wat heb je nodig om in ondertrouw te gaan en wanneer ga je in ondertrouw?

Door goed advies de juiste beslissingen

Ik neem tijdens deze gesprekken alles met jullie door en zorg ervoor dat jullie niets vergeten. Tevens adviseer ik bij het maken van de juiste beslissingen. Zo helpt De Huwelijksplanner jullie een heel eind op weg met de organisatie van jullie huwelijksdag. Uiteraard nemen jullie uiteindelijk zelf de beslissingen. Het is immers jullie trouwdag!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden, neem dan vrijblijvend contact op met De Huwelijksplanner en vraag naar de mogelijkheden. De kosten voor trouwadvies zijn € 60,- per uur inclusief BTW.


Van religieuze ceremonies in intieme kerken tot romantische bruiloften in een kasteel, van chique stedelijke recepties tot vintage landelijk chique…alles is mogelijk!Ieder bruidspaar is uniek. Daarom is iedere bruiloft maatwerk.

-

Voor mij bestaat er niets mooiers om jullie te mogen adviseren, begeleiden en ondersteunen in aanloop naar een van jullie mooiste belevingen in jullie leven, jullie huwelijksdag …
All I want for you is creating new memories..