auto-closeup-1
auto-closeup-2
auto-closeup-3

Onze trouwauto’s

Bij een perfecte huwelijksdag hoort ook een bijzondere trouwauto. Geef jullie dag een origineel karakter met een van onze tijdloze romantische Volkswagens. Laat je rijden door jullie persoonlijke privé chauffeur voor een vaste all-in prijs.

De genoemde tarieven zijn inclusief:

  • 1 dag met chauffeur (5 uur)
  • 100 km vrij (uit en thuis in Aarle-Rixtel)
  • verzekering
  • 21% BTW

De genoemde tarieven zijn exlusief:

  • extra uren (€ 35/uur)
  • extra km’s (€ 0,50)
  • Brandstof

Decoratie of bloemenservice kan op verzoek ook door ons geregeld worden met de bloemen en in de kleuren die u wenst.

Vinden jullie in mijn collectie niet de droomauto? Dan kan De Huwelijksplanner natuurlijk helpen met het zoeken naar dé perfecte trouwauto.

Hebben jullie speciale wensen of vragen laat het me weten. Ik denk graag mee.

kever-groen

Volkswagen kever uit 1967

Deze prachtig gerestaureerde pastel groene kever uit 1967 heeft een groot donkergroen canvas vouwdak waarmee bijna het hele dak opent. De lak is voorzien van een blanke laklaag waardoor deze kever altijd een super mooie glans heeft. De auto is voorzien van klassieke lichtmetalen velgen.

€ 295

auto3

Volkswagen kever uit 1971

Deze prachtig gerestaureerde Delfts blauwe kever uit 1971 is voorzien van een blanke laklaag waardoor deze kever altijd een super mooie glans heeft. De auto is voorzien van originele gepolijste Porsche Fuchsvelgen.

€ 295

auto1

Volkswagen Karmann Ghia

Deze Karmann Ghia uit 1967 is kersen rood, helemaal origineel en bevindt zich in een prachtige staat. De auto staat nog in de originele lak en is voorzien van verchroomde Porsche Fuchsvelgen.

€ 325

auto2

Volkswagen Beetle 2.3V5 uit 2001

Deze prachtige Beetle uit 2001 is cyber green. Dit is een lichtgroene, metallic lak met parelmoer erin. Deze auto is voorzien van 19 inch lichtmetalen velgen en een elektrisch schuif-/kanteldak.

€ 295


Van religieuze ceremonies in intieme kerken tot romantische bruiloften in een kasteel, van chique stedelijke recepties tot vintage landelijk chique…alles is mogelijk!Geef jullie dag een origineel karakter met een van onze tijdloze romantische Volkswagens

-

Voor mij bestaat er niets mooiers om jullie te mogen adviseren, begeleiden en ondersteunen in aanloop naar een van de mooiste belevingen in jullie leven, jullie huwelijksdag…
All I want for you is creating new memories..