Home1
home2
home5

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie uitleg over de werkwijze van De Huwelijksplanner. Tijdens dit gesprek inventariseren we samen jullie wensen en ideeën voor jullie huwelijksdag. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Iedere bruiloft is uniek. De werkzaamheden kunnen bestaan uit de totale organisatie van jullie huwelijk. Wanneer gewenst, organiseer ik ook specifieke onderdelen of geef ik alleen trouwadvies. Daarnaast kunnen jullie mij ook inzetten als jullie professionele ceremoniemeester. Jullie bepalen zelf waar jullie de kennis en creativiteit van De Huwelijksplanner voor willen inzetten.

Voorbereidingen huwelijksdag

Ieder bruidspaar is uniek. Daarom is iedere bruiloft maatwerk. Ik zorg voor een onvergetelijke huwelijksdag die tot in de puntjes is verzorgd. Bij de organisatie van jullie huwelijksdag denk ik mee. Er zijn veel punten waar jullie mee te maken krijgen, zoals:

  • Waar willen jullie trouwen?
  • Hoe deel je de huwelijksdag in?
  • Wanneer moet je wat geregeld hebben?
  • Waar moet een fotograaf en/of videograaf aan voldoen?
  • Wat voor trouwvervoer willen jullie?
  • Wat gaan jullie op de uitnodiging vermelden?
  • Geven jullie een groot feest of een intiem diner?

Dit en nog veel meer zijn zaken waar De Huwelijksplanner de expertise voor in huis heeft en waar ik jullie mee help en in adviseer. Vooral de adviesfunctie is heel belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. Jullie nemen uiteraard zelf alle beslissingen.

Wanneer De Huwelijksplanner jullie vertrouwen krijgt om te assisteren bij de organisatie van jullie huwelijksdag, gaan we samen aan de slag. We gaan samen op zoek naar de perfecte locatie, een band of dj, mooie uitnodigingen, een fotograaf, de juiste bloemist en nog veel meer. We gaan vooral kijken naar jullie wensen. Niet alles hoeft standaard.

Gedurende de voorbereidingen hebben we regelmatig contact en bespreken we de voortgang. Beslissingen worden natuurlijk altijd in overleg genomen. Ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten.

De huwelijksdag

Tijdens de huwelijksdag zorg ik ervoor dat aan de hand van een gedetailleerd draaiboek alles perfect verloopt. Geen zorgen over de ontvangst van de gasten, of de bruidstaart op tijd klaar staat, of dat de band wel gereed staat op het moment dat de feestavond start. Alles wordt met aandacht voor detail tot in de puntjes geregeld!

De Huwelijksplanner neemt alle zorg tijdens de organisatie en op de huwelijksdag zelf uit handen, zodat jullie kunnen genieten! Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Kosten

Iedere bruiloft is persoonlijk. De hoeveelheid werk kan per bruiloft ook heel verschillend zijn. Op basis van jullie persoonlijke wensen stel ik een passende aanbieding op met een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden.


Aan de hand van een gedetailleerd draaiboek regel ik dat alles perfect verloopt. Wanneer je alle zorg voor en tijdens de huwelijksdag aan De Huwelijksplanner overlaat, hoeven jullie alleen nog maar te genieten…Vooral de adviesfunctie is heel belangrijk en wordt zeer gewaardeerd.

-

Geen zorgen over de ontvangst van de gasten, of de bruidstaart op tijd klaar staat, of dat de band wel gereed staat op het moment dat de feestavond start. Alles wordt met aandacht voor detail tot in de puntjes geregeld!
All I want for you is creating new memories..